Upgrade woonkamer naar samenhangend interieur met veel kastruimte

Upgrade woonkamer naar samenhangend interieur met veel kastruimte

Upgrade woonkamer naar samenhangend interieur met veel kastruimte

Upgrade woonkamer naar samenhangend interieur met veel kastruimte

In het huis van de kunstenaar was de woonkamer een atelier geworden, inclusief verfsporen door de hele ruimte heen. Met het veranderen van zijn persoonlijke situatie ontstond de behoefte om de woonkamer weer als zodanig te gebruiken. De ruimte van de woonkamer bestond uit een paar geschakelde ruimten die in open verbinding met elkaar stonden, maar geen geheel met elkaar vormden.

Wij maakten van de woonkamer weer een samenhangend geheel door twee nieuwe elementen te ontwerpen die qua kleur- en materiaalgebruik met elkaar verbonden zijn. Langs een aantal ramen plaatsten we een laag element: een dichte kast waarop gezeten kan worden. Achter de deuren zijn spullen en radiatoren opgeborgen. Het hoge element is een open kast waarin boeken en andere objecten staan. De kleur van de meubels is door onze opdrachtgever uitgezocht en refereert naar het Groninger landschap.